ÚJ! IKEA bútor összeszerelés

Válasz minket akkor is, ha IKEA bútoraid összeszereléséről van szó!

 

Mi szól mellettünk? Mivel nyújtunk többet, mint mások?  

 

– Válasz minket, így egy kézben lesz minden feladat hatékonyan ütemezve, hogy a lehető leghamarabb élvezhesd új bútoraid, ahogy azt megálmodtad.

– Ha még csak tervben van egy új konyha vagy gardrób bútor vásárlása és azok berendezése, de nincs ötleted, elveszel a sok stílus között, nem erősséged a praktikus helykihasználás, nincs időd a tervezéssel bajlódni, akkor Neked való ez a szolgáltatás, mert:

Házhoz megyek, pontosan felmérem a tervezendő bútorok helyét, felhívom figyelmed a praktikus elrendezésre és ötletekre, lakásod stílusához igazítva javaslatot teszek a frontok kiválasztására

– Amennyiben nincs kedved az IKEA-ban ülni több órát várni a tervezésre, ezt is vállalom a pontos felmérést és közösen a helyszínen átbeszélt igény és elképzelés alapján. Azt gondolom sokkal inkább inkább személyre szabott konyhát kapsz így.

A kész tervet követően…

Rövid vállalási határidővel, asztalos kollégáink szakszerűen, magas minőségben szerelik össze IKEA bútoraid, legyen az komplett konyha, gardrób, tv tárolók, fürdőszoba bútor vagy bármilyen IKEA bútor, mely összeszerelését inkább szakemberre bíznád.

 -Az összeszerelt konyhád, fürdőszobád, gardróbod elektromos és gépészeti bekötéseit is ránk bízva teljeskörű szolgáltatást nyújtunk.

– Természetesen bútor összeszerelési áraink az IKEA szolgáltatási áraknál kedvezőbbek!

———- Az árajánlat kéréshez kérlek küldd át elkészített bútorterved, vagy az összeszerelendő bútoraid listáját az info@designdock.hu e-mail címre, hogy pár órán belül elküldhessük részedre ajánlatunk!

– Tekintsd meg elkészült munkáinkat:

Ha kérdés merülne fel állok rendelkezésedre az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen:

Fest Krisztina – lakberendező

Mobil: +36702743188 / E-mail: info@designdock.hu

Comments are closed