IKEA Otthontervezés

    • Előfordult már Veled, hogy megtetszett egy falszín valahol, ami aztán a saját lakásod falán szörnyen mutatott?
    • Előfordult már Veled, hogy úgy érezted kiszorulsz a saját lakásodból, mert a kevés tároló hely miatt nem tudsz hova pakolni?
    • Előfordult már Veled, hogy elmentél egy lakberendezési üzletbe és nem tudtál dönteni, melyik bútort válaszd?
    • Előfordult már Veled, hogy hirtelen megtetszett valami, megvetted és otthon a helyére téve jöttél rá, hogy nem kellett volna, mert egyre nagyobb a káosz, egyre több stílus keveredik a lakásodban és nem tudod, hogy min kellene változtatni, hogy jól érzed magad?

Ekkor jövök én, mint lakberendező a képbe. Szeretem az egyszerű, meleg, barátságos és praktikus otthonokat, ahova nagyon jó hazamenni.

Az IKEA-nál töltött 10 év tapasztalat és áruismeret alapján munkáim során leginkább IKEA bútorokkal tervezek, legyen az IKEA gardrób, konyha, fürdőszoba vagy nappali bútor,  mivel minden stílusú lakásba betervezhetőek, és egyéb helyen vásárolt dekorációkkal, modern falszínekkel kiegészítve, még az IKEA ellenes Megrendelőim is elégedettek és szeretik. Arról nem is beszélve, hogy az IKEA bútorok lapra szerelt csomagolásban raktárról elvihetők, nincs 4-5 hét szállítási idő, és az árak is kedvezőbbek egyéb lakberendezési áruházakénál.

Akár családi házban, akár mini garzonban élsz, olyan megoldásokra, ötletekre hívom fel figyelmed, melyek funkcionálisabbá, egyedibbé, élhetőbbé teszik élettered.  Azonnal látom mi működőképes egy térben, és mi nem az, segítek álmaid, és az összes apró részletet harmonikus egységgé alakítani.

Ezzel egy izgalmas „játék” veszi kezdetét, ahol az adott vagy beszerzendő bútorokhoz különböző kiegészítő tárgyakat, lámpatesteket, dekor tapétákat, divatos falszíneket, különleges textileket választok.  Ez a végkifejlet, ettől a sok apróságtól lesz olyan otthonod, ahová jó megérkezni.

A lakberendezőként együttműködő Partnereim segítségével, bútorok, szaniterek, burkolatok kiválasztásában, a legkedvezőbb piaci ár megtalálásával, sok kidobott pénzt és rengeteg időt takarítok meg neked.

Ha nem csak tervezésen és berendezésen, hanem lakásfelújításon is töröd a fejed, kivitelező csapataimmal a jól megszokott igen rövid vállalási határidő mellé, minőségi szolgáltatást nyújtunk. Burkoló, kőműves, asztalos, festő, villanyszerelő és gépész kollégáink munkáját az építkezés vagy lakásfelújítás során korrektül ütemezzük, így a vállalt átadási határidőket mindig pontosan be tudjuk tartani.

És hogy minden tökéletes legyen: az új otthonodba megvásárolt IKEA bútorokat asztalos kollégáink szakszerűen, rövid vállalási határidővel összeszerelik. – IKEA bútor összeszerelés szolgáltatás részleteit ITT tudja megtekinteni.

Vélemény, hozzászólás?